Kyllä hyvää kannattaa aina odottaa!! :D

Mä oon ihan innoissani paketista!!! Sly:ni on osannut poimia pakettiin juurikin semmoisia juttuja joita mulla ei ole, mutta mielelläni olisin kokeilemassa!

 

Tässä nyt ekana kuva paketista.. (ihana.. :D )

 

 

- Tikkarimuotit ja tarvikkeet tikkareiden tekemiseen!! Ihana idea, oon joskus noita katsellu, mutta ei oo tullu tilattua/ostettua. Heti aloin miettiä, että saisko näistä jotenkin allergiaystävällisiä.. vaikka vaahtistaikinasta jne. Varmasti tulee käytettyä tätä muottia!! :D
- Vaaleanpunaista sokerimassaa, sitä kuluu!!
- Minimuffinsivuokia! Mistä arvasitkaan että juurikin tämmösiä pyörittelin kädessäni tuolla paikallisessa konditoriassa, mutta en ostanut!
- Sydän kukkatylla, tämä oli kiva!! Oon miettiny, että pitäis vähän kokeilla laajentaa tyllakokoelmaa, kun aina sillä yhdellä tai kahdella vaan tulee pursotetua! Kiitos tästä!
- Muumi sydäntikkareita. ajattelisin, että lapsille. Minttu ei, ikävä kyllä, voi tätä syödä, mutta äiskälle kelpaa! :P Minttu kyllä oli tyytyväinen, kun sai samalla omaa kaurajäätelöään ja siihen nallenomparelleja joten nou hätä!
- Ihana "itsetehty kirjekäärö" jossa oli kiva nalle-puh runo ja tervehdys!

KIITOS SLY:NI TOSI PALJON PAKETISTA! TYKKÄSIN IHAN HIRMUISESTI!! <3

 

p.s ei yhtään haitannut, vaikka paketti ei tullut ystävänpäiväksi. :) En olisi kyllä näistä mitään ehtinyt tehdäkään, kun meillä on kovasti sairasteltu!