Tein lauanaina  illalla meille nopean mustikkapiirakan ja mietin, että  mitä Mintulle teen. Tein sitten ihan omasta päästä muffinseja enkä mä enää muista kuinka paljon mitäkin laitoin. :D Siihen tuli ainakin riisijauhoja, riisimaitoa, sokeria, maidotonta keijua, mustikoita ja kokeilin vähän laittaa leivinjauhetta, vaikka siinä onkin perunajauhoja.. Kyllä tuo nyt sitten on kynsinyt itteään eilen ja naama oli laikukas. En vaan tiedä onko se nyt sitten siitä leivinjauheesta vai siitä, että se napsi Empulta lattialle pudonneita mustikkapiirakan paloja.

Jotenkin noista riisijauhollisista tulee semmosia "tahmaisia" tai vaikak paistaa kunnolla, niin vähän semmonen taikinainen rakenne jää. En mä voi Mintulle itelleen kokonaista muffinsia antaa, kun se tukkis sen pian kokonaan suuhun. Mutta äiskän syöttämänä meni yks muffinsi helposti. :D

1463667.jpg

Kakkuakin tekis mieli tehdä, mutta en mä tiedä miksi tekisin!? :D Haluaisin kovasti kokeilla sitä hopeatoffee päällystä.. Pitää nyt miettiä mihin sen tekis. ;) Meidän uuni on vaan ihan surkea. Äitin kakkuakin kun tein niin toinen puoli paistui ihan hyvin ja toinen puoli oli ihan raakaa. :( Vanhassa kämpässä oliin hyvä uuni, kun saatin ihan uutena se siihen. Täällä on tuommonen surkea sitten.