Eilen miehen kaveri, meidän häiden bestman, soitteli että voisivatko tulla meille tyttöystävänsä kanssa kylään. Ja tokihan se sopii. ei olla mutuenkaan nähty niitä kohta puoleentoista vuoteen! Tosi mukavaa kun tulevat. Tässä niitä odotellessa paljastan kuinka joskus menen siitä mistä aita on matalin....

 

Maailman helpoin kinkkupiirakka

 

Valmis piirakkapohja jonka päälle kinkkusuikaleita, pirkan paprikasekoitusta, juustoraastetta ja sekaan 2dl kuohukermaa johon oli sekotettu kaks munaa ja hiukan mustapippuria. 200 asteiseen uuniin puoleksi tuntia ja NAM! ..joskus oon laittanu pohjalle fetaa, mutta nyt en tienny tykkääkö vieraat joten laitoin sen erikseen kuppiin. Ottakoon ken tahtoo (ja mähän tahdon.. :p)

 

Ja tietty vielä kääretorttua. Nopeaa ja helppoa.. Pohja 4 munan ja välissä mansikkamarmeladia ja vähän "laimeampaa" diplomaattikreemiä sekä lopuksi ripottelin päälle vielä mariannecrushia. Rullalle koko komeus ja vielä päälle vetelin loput kerma-vanilijakreemisysteemit. (hienoja virallisia termejä... :D) Siihenkin päälle vielä mariannecrushia ja varastosta koristeet. :)