Tulevana viikonloppuna on täällä myyjäiset ja äiskän kanssa ollaan sinne menossa myymään käsitöitä ja leipomuksia. Päätin kokeilla tehdä koristeltuja pipareita ja hello kitty pipareita. Ohjeita ja neuvoja oon käyny ahkerasti katsomassa Mansikkamäen Ebeltä (linkki) ja Ebe on kyllä ihan mestari tässä puuhassa. Jos nyt enempää on mahdollista, niin kunnioitus häntä ja hänen taitojaan kohtaan kyllä kasvaa koko ajan! :)

 

Mä oon saanu vasta 4 hello kittyä aikaan ja vaikka on valmistaikinasta niin aikaa on noihin vierähtäny ihan kivasti.. ja silti on vähän suttusen näköisiä. Tänään pitäis yrittää nyt väsätä niitä lisää ja huomenna aattelin tehdä koristeltuja muffinseja. Äidille sanoin, että jos noita hello kittyjä ei mee yhtään niin mä alan itkeä... :D Aika isoja ne on. Tuo lumihiutale on aika normikoon pipari joten siihen on hyvä verrata.

Netistä siis kopsasin kuvan leivinpaperille ja leikkasin irti. Sitä käytin muottina. vähän ääriviivoja piirsin elintarviketussilla valmiin piparin päälle ja parista kohtaa tein sabluunat ennen pikeerillä pursottelua.