Muistin yhtäkkiä aamusella, että olin jo viime viikolla luvannut viedä tiistaiaamun perhekerhoon jotain kaffin kans. No viimeviikolla ei päästy kerhoilemaan, kun Fanni oli niin räkäinen ja nyt meinasin unohtaa.. Onneksi tytöt herättää aamulla sen verran varhain, että äkkiä tekaisin muffinseja.. vai onko ne nyt sitten cupcakeja? :D Sattu vielä sopivasti löytyä muutama sydämin koristeltu vuoka kaapin perältä sunnuntaisen ystävänpäivän kunniaksi!

 

Muistaisinkohan mä ohjetta. Tein kyllä pätkismuffinsien ohjeella suurimmaksi osaksi, mutta mulla ei ollu suklaata eikä ees mariannecrushia.

3½dl jauhoja
2dl sokeria
2tl leivinjauhetta
2tl vanilijasokeria
1,5dl kermaa
2 munaa
100g juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
½dl kahvia
Vanilija aromia tujaus

Otin taikinasta osan toiseen kulhoon ja siihen sekotin vähän leivontakaakaojauhetta.. määrästä en osaa sanoa, kun hulautin vaan mielstäni sopivan määrän. :P

Vuokiin muffinipellille nostin ensin yhden ruokalusikallisen kaakaolla terästettyä taikinaa ja sitten päälle lappasin sopivan määrän vaaleaa taikinaa. Vähän haarukalla pyöräytin, että sai sitä tiikerikuvioa vähän enemmän. Uuniin 200 astetta ja n 15-20 minuuttia.

Kun muffinit oli jäähtymässä vatkasin kerman sekaan suklaamousseaineet ja pursotin päälle. Lisäsin vielä pari sokerihelmeä ja vaahtiskukan. Mun kukkatyllassa vaan on jotain vikaa. :( Tekee tuommosta kummallista kiharaita ja reikäistä jälkeä :( Loput pursotin sitten tähtityllalla. Sillä tuli vaan niin paksua raitaa, että meinas kerma loppua kesken ja joutu käyttää vähän hintsusti. :P Mutta tais ne ihan syötäviä olla? :D