Mintun kakkupohja on aina ollu vähän hankalaa.. no onneksi mä josku törmäsin tuohon sitruunapuu blogiin (löytyy linkkilistalta) ja sieltä löysin kakkuohjan ohjeen. Tää oli kyllä hyvä ohje josta Minttukin tykkäs ja samoin meillä vieraana ollut imetysdieettaaja!  Minttu halus tietty barbiekakun, kun Emmikin halus..

Tässä eka ohje

4 dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin semperin Fin Mix seosta)
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl mehua (laiotin juissin päärynämehua)
1 dl maidotonta margariinia

kaada maidottomalla margariinilla voideltuun kakkuvuokaan (halk 22-26 cm) -kypsennä 180 ast n. 25 min (26 cm) riippuen vuoan halkaisijasta. 5 min pitempään kun halkaisija 24cm, 40-50 min kun halkaisija 22cm

Mä jauhotin kakkuvuoan semperin pipareista tehdyllä murskalla. Tein kakun tavalliseen kuivakakkuvuokaan niin sain suoraan mekon muodon. Lisäksi tein puoliskan taikinan ja paistoin sen piirakkavuoassa. Tästä sain täytettä siihen kuivakakun reikään.

Kostutin kakkua vähän päärynämehulla ja välissä on kaurakermaa&banaania. Päällinen on vaahtokarkkitaikinaa (haribon pussi jossa on sekaisin vaal.pun ja valkosia vaahtiksia). Barbie raukka mentti jalkansa ja sai kelmua torsonsa suojaksi. :D