Tästä tuli nyt vähän erilainen versio enkeltenkakusta mitä tuolla aiemmin tehtynä. Isoin muutos oli mustaherukoiden tilalla mansikka ja tämä kakku on kokonaan laktoositon. Laktoositonta kermaa olikin aivan erilainen pursottaa kun flora vispiä. Päällä on taas pipareita(laktoosittomia) ja laktoositonta margariinia. Hyydykkeessä on reilu puoli litraa mansikoita soseutettuna, laktoositonta kermaa vajaa kaks purkkia, laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa 200g, valmista kinuskikastiketta 2dl, tomusokeria, vanilijasokeria, 7 liivatetta (sulatettuna tilkaan kiehuvaa vettä). Päällä kinuskikastiketta, laktoositonta kermaa, sydännomparelleja.

 

Kakun tein siskoni polttareihin lauantaille ja siitä nuo kirjaimet  M "sydän" J. Meillä oli kyllä mukava päivä ratsastuksen, kartingin ja power parkin merkeissä. :D

 

1248082039_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Seuraavan kakun teen lauantaiksi. Sitten taidan pitää tauon sillä on tuo siskon hääkakunkoriste niin vaiheessa ja 10.8 meen ite sappileikkaukseen. Syyskuun alkuun onkin sitten tiedossa 3 tilattua kakkua ja meidän omien tyttöjen kakut! :)