Ukkokulta täyttää tänään 33 ja tein sille aamusella kakun. Kun jokin osa kussa menee vinksalleen menee näköjään koko kakku! Surkuhupaisa tekele! Likat vielä sekootti koko hommaa ja teki koko ajan jotain millä ne sai mun piponi kiristämään päässä erittäin pahasti! No valmis tuli ja ukkokulta sitä jo maistoi ja kehui onneksi edes hyvältä maistuvan! (se kyllä sanoo suoraan jos ei oo hyvää).
Illalla saa sitten äiti, isä ja Roosa maistaa kakkua kans.

Kakun väliin piti tulla suklaa-kerma hässäkkää, mutta siinä jo mokasin jotenkin kun tuo ei vaahdottunut. No kakun välissä se pysyi kuitenkin. Toisesta kääretorttupohjasta tuli vähän hassun mallinen. Jäi keskeltä koholle. Pursotin pussista on Minttu saanu jonnekkin hukkaan liittimen ja loppujen lopuksi jouduin vedellä kerman veittellä vaan siihen kylkiin. Sitte unohdin vielä kiireessä piirtää ne jalkkiskentän viivat. Hauskaa jo näin..

No tässä tämä jalkapallokenttäkakku erittäin innokkaalle jalkkisfanille. Kääretorttupohjat, välissä boysenmarjahilloa, isoja pätkiksen paloja ja sitä suklaakerma hässäkkää. päällä vispikermaa ja marsipaania. Ukkelit tilattu bake & partylta.

1021610.jpg

Ja tässä mun innokkaat "avustajat." Selkäni käänsin, niin Emppu söi kattilasta sitä suklaajutskaa ja Minttu veti hilloa suoraan lasipurkista ja isolla lusikalla. :D Sillon ei naurattanut, mutta nyt jo vähän hymyilyttää!

1021618.jpg

1021624.jpg