Tein tänään pakkaseen joulua varten (juu, niin varmaan säilyy sinne asti..) piparipullia. Ihan hyviä tuli. Tein ite ihan tavis pullataikinan ja valmina ostin piparitaikinan. Tein samaan tyyliin kun korvapuusteja, mutta kanelisokerin tilalla laitoinkin piparitaikinaa. Eräältä foorumilta nappasin idean. :)

1089013.jpg

Tänään sai tehtyä myös lumiukon. Mentiin ulos, vaikka ollaan kaikki naiset vähän räkäisiä, kuumetta kun ei ole kenelläkään. Iskä ja veljensä vähän innostui tekemään lumiukkoa tyttöjen kanssa.. tytöt vaan huiteli suurimmaksi osaksi jossain puskien alla, mutta sehän ei isin ja sedän tahtia haitannut! :D
 Kuvista vaan tuli huonoja, kun alkoi olla akku loppu eikä se antanut salamaa.. kuvaajan käsi ei ollu kovin vakaa. ;)

1089015.jpg
1089018.jpg

Nyt tarvii enää muutaman päivän ajan kertoa Empulle uudestaan ja uudestaan ettei vielä voi yllätyksiä olla kalenterissa ja miksi niitä ei voi olla siellä.. voi jee. Meillä odotetaan "vähän" innokkaasti joulua!!!


MÄ AINA  UNOHDAN KIITTÄÄ KOMMENTEISTA MITÄ TÄNNE BLOGIIN SAAN, MUTTA TÄSSÄ NÄIN ILMOITAN YHTEISESTI, ETTÄ ON TOSI KIVA KUN JÄTÄTTE VIESTIÄ KÄYNNEISTÄ JA AINA ILAHDUN SUURESTI NIISTÄ!!! KAIKKI LUEN JA YLEENSÄ KÄYN KURKKIMASSA VASTAVIERAILLA, JOS SEMMONEN LINKKI LÖYTYY! (pitäis kai itekin jättää viestiä käynneistä...)